گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1403/01/06 - 11:22
كد :10209

پایه چراغ روشنایی خیابانی چیست و چه کاربردی دارد؟

پایه چراغ روشنایی خیابانی سیستم روشنایی شهری است که در جهت تامین نور مورد نیاز محوطه هایی همچون خیابان ها، بزرگراه ها، اتوبان ها، جاده های درون شهری، پل ها و... مورد استفاده قرار می گیرد.

پایه چراغ روشنایی خیابانی سیستم روشنایی شهری است که در جهت تامین نور مورد نیاز محوطه هایی همچون خیابان ها، بزرگراه ها، اتوبان ها، جاده های درون شهری، پل ها و... مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول نقش مهمی در زیباسازی چهره شهر ایفا می کند. پایه چراغ روشنایی خیابانی در ارتفاعات مختلفی همچون 6،9،12 و... طراحی و تولید می شود. این پایه چراغ ها از لحاظ مدل به دو دسته ساده و دکوراتیو تقسیم می شوند. شکل ظاهری اکثر پایه روشنایی خیابانی مشابه یکدیگر می باشد و تفاوت اصلی آنها در تعداد براکت یا دستک نگهدارنده پروژکتور یا چراغ لاک پشتی آن است که می تواند به صورت یک طرفه و یا دو طرفه طراحی و تولید شود. 

 

پایه چراغ روشنایی خیابانی چیست و چه کاربردی دارد؟

انواع پایه چراغ روشنایی خیابانی 

پایه چراغ خیابانی لوله ای

پایه چراغ خیابانی لوله ای از چند لوله با ارتفاع 6 متر ساخته شده است. این پایه چراغ ها به صورت تلسکوپی به داخل یکدیگر می روند و توسط دستگاه جوش CO2 به یکدیگر متصل می شوند. تمامی اتصالات این پایه چراغ ها در کارخانه انجام می شود بنابراین حمل و جا به جایی پایه هایی با ارتفاع بیش از 15 متر عملا غیر ممکن می باشد. پایه چراغ خیابانی لوله ای دارای سطح مقطع گرد و دایره ای شکل می باشد که شبیه به لوله است.

پایه چراغ خیابانی چند وجهی

پایه چراغ خیابانی چند وجهی دارای سطح مقطع چند وجهی است. این پایه چراغ ها در اشکال مختلفی همچون 6 وجهی، 8 وجهی و 12 وجهی طراحی و تولید می شوند. پایه چراغ خیابانی چند وجهی از قطعات 6 متری ساخته شده است که به صورت اورلپی به داخل یکدیگر می روند و سازه نهایی را تشکیل می دهند.

نصب پایه چراغ روشنایی خیابانی

نصب پایه چراغ روشنایی خیابانی کاری بسیار حساس است که باید توسط نصابان مجرب صورت گیرد. برای نصب پایه چراغ خیابانی نیاز به فونداسیون است. فونداسیون در واقع همان بخشی است که پایه چراغ در آن قرار می گیرد. ابعاد و اندازه فونداسیون پایه چراغ خیابانی با توجه به ارتفاع، وزن سازه، محل نصب، میزان وزش باد در منطقه و...تعیین می شود. فونداسیون پایه چراغ خیابانی به دو روش آماده و یا ریختگی اجرا می شود. بعد از اجرای فونداسیون قطعات سازنده پایه چراغ خیابانی در هم تیفور می شوند. به درهم کردن و پرس کردن قطعات در یکدیگر تیفور کردن می گویند. در مرحله بعد پایه چراغ خیابانی بر روی زمین قرار گرفته و تمامی مراحل آماده سازی از قبیل بستن دستک ها، نصب الحاقات، سیم کشی و... بر روی آن انجام می شود. بعد از اتمام مراحل ذکر شده پایه به کمک جرثقیل بر پا شده و بر روی بولت ها قرار می گیرد و بولت ها به بیس پلیت مهره می شوند.

قیمت پایه چراغ روشنایی خیابانی

قیمت پایه چراغ روشنایی خیابانی به عوامل بسیاری بستگی دارد که این عوامل عبارتند از:

  • ارتفاع
  • نوع پوشش
  • جنس و ضخامت ورق مورد استفاده
  • نوع طراحی
  • تعداد سفارش
  •  و...